FAQ items aan het laden...
Andere diensten2022-12-19T15:04:37+01:00

Knijff werkt voor grote tot middelgrote klanten en heeft naast de meest voorkomende diensten zoals onderzoek en registratie nog diverse andere specifieke dienstverlening gericht op de bescherming van Intellectueel Eigendom van haar klanten. Geen vraag is te gek en geen project te groot voor onze experts! Hierbij een greep uit onze aanvullende dienstverlening.

Bescherming vormgeving

Steeds vaker worden producten herkend aan hun vormgeving. Daarom kijken wij bij een nieuw product altijd naar de mogelijkheden om de vormgeving te beschermen. Wij zijn expert in het beschermen van vormgeving en kunnen als geen ander de toegevoegde waarde van een registratie van het model inschatten. De registratie zal uiterst zorgvuldig gedaan worden, want alleen een correct gedeponeerd model geeft rechten en dat luistert nauw.

Domeinnamen (registratie- en aankoopprocedures)

Knijff heeft ruime ervaring bij de bemiddeling bij de aankoop van domeinnamen en is specialist in het voeren van domeinnaamprocedures. Wij kennen als geen ander de juridische procedures zoals de domeinnaamarbitrageprocedures.

Interim-personeel / detachering

Bij tijdelijke drukte, personeelstekort en/of ter ondersteuning van grote projecten, is professionele hulp zeer welkom. Interim-merkengemachtigden of -paralegals kunnen uw merkenportfolio tijdelijk managen en/of opschonen: snel, adequaat en kostenefficiënt. Onze mensen, die in vaste dienst zijn bij Knijff Merkenadviseurs, kunnen al dan niet op locatie (tijdelijk) ‘bijspringen’ om hun ervaring en expertise in te zetten.

Tijdelijk ervaren personeel inzetten? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheid van interim-personeel te bespreken.

Legalisatieafdeling

Knijff kent haar eigen afdeling met makelaars-taxateurs. De handtekeningen van deze makelaars-taxateurs zijn bij de rechtbank geregistreerd. Wij zijn hierdoor in staat om zelf volmachten, bewijsmateriaal en andere officiële documenten in-house te waarmerken om vervolgens de legalisatie van deze documenten te verzorgen bij de rechtbank, ministerie of ambassade. Wij kunnen u hierdoor veel werk uit handen nemen en tijd besparen. Vaak dienen dit soort documenten binnen strakke deadlines ingediend te worden.

Namaakbestrijding

Namaak is een groeiend probleem. Vooral voor bedrijven die een populair product hebben en dit bijvoorbeeld in China laten produceren. Waar vroeger alleen luxeartikelen werden gekopieerd, worden nu ook meer alledaagse voorwerpen minutieus nagemaakt en verscheept. Reden te meer om dit probleem goed bij de bron aan te pakken als u namaak van uw producten tegenkomt.

Wanneer u uw producten aanmeldt bij de douane-instanties (door middel van een “verzoek tot douaneoptreden”) zal de douane specifiek speuren naar producten die inbreuk maken op uw rechten. Deze producten kunnen dan worden tegengehouden zodra ze het land binnenkomen. De afzender of ontvanger van de betreffende lading wordt dan verzocht om de lading af te staan voor vernietiging. Vaak kan daarmee een rechtszaak worden voorkomen! Dit maakt deze aanpak zeer effectief en uiterst kostenefficiënt. Knijff organiseert de douaneacties graag voor u. Wij werken hiervoor samen met React, de non-profit organisatie op het gebied van namaakbestrijding.

Heeft u vragen over een van onze diensten?

Onze bevlogen merkenadviseurs kennen wereldwijd de weg in merkbescherming en maken ruim baan voor uw ambitie.

FAQ ANDERE DIENSTEN

Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen over de andere diensten van Knijff.

WILT U MEER WETEN OVER DE ANDERE DIENSTEN VAN KNIJFF?

Heeft u vragen over een van andere diensten van Knijff?

Go to Top