Expertises2022-06-13T10:18:08+02:00

EXPERTISES

Wij helpen met het sterk maken en behouden van bekende en minder bekende merken, voor grote en kleine bedrijven en in alle denkbare branches. Dat maakt ons werk veelzijdig en uitdagend. Met de jarenlange ervaring van onze adviseurs is er geen weg die nog onbewandeld is. In sommige branches heeft goede merkbescherming extra aandacht nodig door parallellen registers of wet- en regelgeving in die branche waar rekening mee gehouden moet worden. Wij hebben adviseurs die gespecialiseerd zijn in merkbescherming in de farmaceutische industrie, in de muziek- en entertainmentbranche, in de land- en tuinbouwbranche en Metaverse, Web3, NFT’s en Blockchains. 

MUZIEK

Als DJ of band je naam beschermen? Lees hier de voordelen van merkregistratie. Knijff werkt voor veel kleine en grote artiesten, omdat identiteit en originaliteit beschermd moeten worden.

Your name is your fame, protect it!

LEES OVER MERKEN IN DE MUZIEK

TUINBOUW

Telers, veredelaars en toeleveranciers in de tuinbouwbranche opgelet: naast het kwekersrecht is het van belang dat de handelsaanduiding van een cultivar ook bescherming geniet. Dit kan door deze naam als merk te registreren.

Laat uw merk groeien!

LEES OVER MERKEN IN DE TUINBOUW

FARMACIE

Merkbescherming voor de farmaceutische industrie vergt specifieke kennis. Van gedegen onderzoek waarbij gebruiks- en INN onderzoeken (in het pharma in use register en het WHO register) uiteraard worden meegenomen, tot registratie strategieën – soms wel wereldwijd. Lees hier wat wij voor u kunnen doen.

LEES OVER MERKEN IN DE FARMACIE

METAVERSE

Wilt u uw merk veilig stellen voor de nieuwe wereld van de Metaverse en Web3? Bescherm dan uw merk voor onder meer virtuele goederen. De ontwikkelingen gaan snel in de wereld van Blockchains, Web3, Metaverse, NFT’s (non fungible token) en cryptomunten waarbij veel grote wereldmerken deze nieuwe wereld inmiddels hebben betreden.

LEES OVER MERKEN IN METAVERSE

Expertise en ervaring is cruciaal voor goede merkbescherming.

HEEFT U VRAGEN OVER UW BRANCHE?

Met onze jarenlange ervaring en expertise in uw branche helpen wij u graag verder.

0294 490 900
NEEM CONTACT OP
VERBREED UW KENNIS
MAAK KENNIS MET ONZE ADVISEURS
Go to Top