MERKENADVIESBUREAU VOOR DE TUINBOUWBRANCHE

Gelukkig dat u ons heeft gevonden; merkenadviseurs met specifieke kennis over bescherming van uw tuinbouw merk. Wat kunnen wij voor u betekenen?

KNIJFF; SPECIALIST IN MERKBESCHERMING IN DE TUINBOUWBRANCHE

Knijff is een adviesbureau gespecialiseerd in het beschermen van merken. Wereldwijd. Knijff heeft zich hierbij verder gespecialiseerd in merkbescherming voor de tuinbouwbranche. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met veel plezier voor veel kleine en grote telers, veredelaars en toeleveranciers in de tuinbouwbranche. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd van merkhouders die weten dat zij op ons kunnen rekenen.

BEHEER VAN UW MERKENPORTFOLIO EN ONDERSTEUNEND ADVIES

Is uw merk via Knijff geregistreerd dan staan wij u bij met raad en daad. Wij fungeren als vraagbaak en sparringpartner. Wist u bijvoorbeeld dat een geregistreerd merk op de juiste wijze moet worden gebruikt om de merkrechten in stand te houden? Wel zo fijn als u op iemand kunt terugvallen die deze kennis heeft.

Een ander belangrijk punt voor u: de beschermingsomvang van een merkregistratie is niet statisch. Dat wil zeggen dat bij intensief gebruik van een merk, de bekendheid toeneemt. En door die bekendheid van het merk, neemt ook de beschermingsomvang toe. Dat is een goede zaak. Maar het kan ook anders lopen. Door foutief gebruik, bijvoorbeeld als de merknaam wordt gebruikt als algemene aanduiding van het ras, kan de beschermingomvang juist kleiner worden. Een merknaam kan dan een generieke aanduiding worden en daarmee gaat het merkrecht verloren. Om dit te voorkomen moet de houder van de merkregistratie zijn merk op de juiste wijze promoten en maatregelen nemen tegen anderen die het merk als soortnaam gebruiken. Geen gemakkelijke taak, maar u heeft ons om u hierbij te helpen.

Wilt u toegespitste begeleiding door adviseurs die de taal van de tuinbouwbranche spreken? Neem dan contact met ons op. Ellen Gevers en François Mol zijn erkende merkenadviseurs die gespecialiseerd zijn in de tuinbouwbranche. Zij adviseren u graag over het beschermen van uw merken.

Bij Knijff krijgt u toegespitste begeleiding door adviseurs die de taal van de tuinbouwbranche spreken.

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN ONZE TUINBOUWEXPERTS

Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche helpen Knijff’s tuinbouwexperts u graag verder.