Help, ik heb een merkenconflict

Om uw belangen te beschermen is het soms nodig uw merkrecht met hand en tand te verdedigen. Dat is ook het uitgangspunt van een merkregistratie.

Bezwaar maken
Bij een inbreuk zal Knijff eerst bekijken wat uw rechtspositie is. Niet met ellenlange adviezen maar kort en met duidelijke taal. Mocht optreden noodzakelijk zijn dan zal Knijff u terzijde staan en namens u bezwaar maken tegen een inbreukmakend merkdepot of inbreukmakend merkgebruik. Ook kunnen wij u adviseren indien derden uw merk gebruiken als adword, handelsnaam of als domeinnaam.

Alle merkadviseurs zijn erkende merkenjuristen voor het Benelux en het Europese merkenbureau en kunnen u vertegenwoordigen in juridische procedures.

Zelf aangesproken op inbreuk
Maakt iemand bezwaar tegen uw merk, handelsnaam of domeinnaam? Soms wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Vaak is bijvoorbeeld door middel van een afbakening van belangen een oplossing voorhanden waar beide partijen mee kunnen leven. Knijff heeft ruime ervaring in dit soort conflicten en zal na een analyse u een realistisch en pragmatisch advies geven.

Heeft u hulp nodig bij een merkenconflict? Knijff helpt u graag. Neem contact op met een van onze merkenadviseurs.