Kan ik mijn (nieuwe) merknaam zomaar gebruiken?

U heeft een potentiële merknaam of u bent bezig een merknaam te ontwikkelen? Een nieuwe merknaam moet eerst worden gecheckt op beschikbaarheid. Door middel van verkennende onderzoeken, gevolgd door gedetailleerde onderzoeken, kijken wij of uw merknaam kans van slagen heeft en beschikbaar is voor u om te gebruiken.

Merkonderzoek wereldwijd
Wordt de merknaam niet alleen in de Benelux gelanceerd, maar ook in andere landen? Dan bent u bij Knijff aan het juiste adres. Want merkenbureau Knijff is dé onderzoeksspecialist en heeft een unieke onderzoeksdienst: Multisearch®. Snelle, betrouwbare en vakkundige beschikbaarheidsonderzoeken met advies, waar ook ter wereld. Ook eerste identieke screeningen behoren tot de mogelijkheid.

Onderzoeksplatform Eugeno®
Door middel van ons onderzoeksplatform Eugeno®, wordt wereldwijd onderzoek verricht in elk land van uw keuze. In de onderzoeken, die door lokale agenten worden uitgevoerd, wordt onder meer rekening gehouden met lokale merkenwetten en taalnuances. Knijff beoordeelt al deze onderzoeken en u ontvangt van Knijff een duidelijk, overkoepelend advies over de beschikbaarheid van uw merk in de relevante landen.

Multisearch® onderzoeken zijn zeer flexibel en volledig op maat te maken. Ook indien u intern een speciaal onderzoeksformat gebruikt!

Meer informatie over het onderzoeken van de beschikbaarheid van uw nieuwe merknaam? Neem contact op met Knijff.