Home/Optioneel/Mijn Knijff
Mijn Knijff2021-02-25T11:20:14+01:00

MIJN KNIJFF

Welkom bij Mijn Knijff: uw persoonlijke omgeving bij Knijff.

Mijn Knijff bestaat uit:

OTMIS

Via het online merkenmanagementsysteem OTMIS kunt u als klant van Knijff Merkenadviseurs 24 uur per dag uw merkenportfolio online inzien.

Met OTMIS kunt u onder meer:

  • overzichten opvragen, per merk of per land.

  • de belangrijkste gegevens van een merk, model of domeinnaam zien.

  • alle inbreukprocedures, bewakingen etc. helder op een rij zien.

  • belangrijke documenten van een merk inzien.

Heeft u nog geen username of bent u deze vergeten, neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend zijn onze webmodule en webshop optimaal beveiligd en wordt er secuur met de klantgegevens om gegaan.

EUGENO®

Eugeno® is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk webplatform voor het doen van onderzoeken. Ontwikkeld voor u door Knijff.

Eugeno® is ook het webplatform waar u met uw gebruiksnaam en wachtwoord uw eigen onderzoeken kunt bekijken. Deze onderzoeken kunt u ook downloaden en doorsturen.

Hoe werkt Eugeno®?

Het Eugeno® webplatform stelt ons in staat om binnen enkele minuten een onderzoek wereldwijd in te stellen bij tientallen agenten. Deze agenten zullen hun merkonderzoeken en resultaten online aan Knijff terugsturen waarna wij deze onderzoeken controleren. Elk onderzoek voorzien wij van ons commentaar en wij sturen ons overkoepelende advies over de beschikbaarheid van uw merk via het webplatform naar u toe.

Wilt u meer weten over ons onderzoeksplatform? Neem dan contact met ons op.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN
VAN MIJN KNIJFF?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Go to Top