Multisearch®2021-09-23T11:48:57+02:00

MULTISEARCH®

Multisearch®, een merkonderzoek met juridisch advies, voorziet u van een duidelijk antwoord over de beschikbaarheid van uw nieuwe merk voor gebruik en registratie. Het merkonderzoek kan worden uitgevoerd in elk land over de hele wereld. Lees meer over de voordelen van Multisearch®.

TYPEN ONDERZOEKEN

Multisearch® is een onderzoek naar de beschikbaarheid van een merk. Dit onderzoek omvat mogelijke risicovolle identieke en/of overeenstemmende merken en ons advies in welke mate deze merken een risico vormen. U krijgt een helder beeld of uw merk beschikbaar is en zo niet, wat u moet doen om het merk beschikbaar te maken.

Het merkonderzoek kan in elk land ter wereld worden verricht. U krijgt het advies van een lokale agent over de beschikbaarheid van het merk en ook het overkoepelende advies van de merkenadviseur van Knijff. Zo kunt u direct zien in welke landen problemen zijn gesignaleerd.

Multisearch® Screen

Een Screen onderzoek geeft een diepgaandere risico inschatting dan enkel een identieke check. Het brengt niet alleen identieke merken maar ook overeenstemmende merken aan het licht, zij het minder uitgebreid dan bij een beschikbaarheidsonderzoek. Een Screen onderzoek is een uitstekend onderzoek om mee te starten.

Multisearch® Lite

Multisearch® Lite is een kostenefficiënte oplossing als u een goed beeld wilt krijgen van mogelijke bezwaren. Het is een volledig beschikbaarheidsonderzoek; het omvat geen opinie van een lokale agent maar wel het overkoepelende advies van een merkenadviseur van Knijff. Lite is een handig onderzoek, het geeft een goed beeld van de mogelijke risico’s bij de lancering van uw merk.

Multisearch® Pro

Multisearch® Pro is een uitgebreid onderzoek naar de beschikbaarheid van uw merk. U krijgt een volledige risico-inschatting: het onderzoek omvat alle mogelijke identieke en overeenstemmende merken.

U krijgt de onderzoeksresultaten met het advies van lokale agenten en ons overkoepelend advies. U weet dus precies wat de mogelijke risico’s zijn bij de lancering van een nieuw merk en wat u kunt doen om deze weg te halen of te verminderen!

De pro is essentieel bij het lanceren en registreren van een nieuw merk.

Onderzoek op maat

Wilt u graag uw eigen onderzoeksformat gebruiken of u heeft speciale wensen ten aanzien van een merkonderzoek? Wij kunnen vrijwel alles op maat maken al naar gelang uw wensen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van onderzoeken en onderzoeksformats op maat. Onze IT-systemen zijn vooruitstrevend en flexibel ingericht.

Wilt u advies over de verschillende merkonderzoeken?

WAT IS EUGENO®?

Eugeno® is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk webplatform voor het doen van onderzoeken. Ontwikkeld voor u door Knijff.

Eugeno® is ook het webplatform waar u met uw gebruiksnaam en wachtwoord uw eigen onderzoeken kunt bekijken. Deze onderzoeken kunt u ook downloaden en doorsturen.

Hoe werkt Eugeno®?

Het Eugeno® webplatform stelt ons in staat om binnen enkele minuten een onderzoek wereldwijd in te stellen bij tientallen agenten. Deze agenten zullen hun merkonderzoeken en resultaten online aan Knijff terugsturen waarna wij deze onderzoeken controleren. Elk onderzoek voorzien wij van ons commentaar en wij sturen ons overkoepelende advies over de beschikbaarheid van uw merk via het webplatform naar u toe.

Wilt u meer weten over ons onderzoeksplatform?

FAQ MULTISEARCH®

Hier vindt u de meest gestelde vragen over Multisearch®.

De beschikbaarheid van uw merk onderzoeken in slechts 8 dagen in meer dan 50 landen? Gebruik Multisearch®!

NEEM CONTACT OP MET ONZE MULTISEARCH® EXPERT

Wilt u meer informatie over het wereldwijd onderzoeken van uw merk? Neem contact op met Jeroen Lallemand voor persoonlijk advies.

Go to Top