KEVIN-MICHAEL VELTING

“Het is ons werk om Intellectueel Eigendom voor de klant begrijpelijk te maken.”

“Intellectueel Eigendom is veel lastiger en meer omvattend dan het lijkt. Het is ons werk om het voor de klant begrijpelijk te maken. Aan de ene kant moeten wij data en problemen inzichtelijk genoeg maken zodat onze klanten de juiste keuzes kunnen maken, aan de andere kant willen we onze klanten ontzorgen en niet lastig vallen met onnodig veel informatie.”

Kevin staat altijd klaar voor zijn klanten en geeft zo vaak als gewenst verdere uitleg over de lastige IE materie. Kevin begon ooit als Juridisch Assistent, werkte zich op tot Paralegal en heeft in 2019 de Beroepsopleiding voor gemachtigden met succes afgerond. Hij mag zich nu dan ook met recht Erkend BMM Merkengemachtigde noemen. Kevin heeft veel profijt van het feit dat hij is begonnen als assistent. “Hierdoor heb ik een goed beeld wat er op elk niveau speelt en voel ik mij een completere merkenadviseur”.

Kevin heeft een goed oog voor detail en is een kei in grote projecten waarin het de kunst is om het overzicht te bewaren. Daarnaast heeft Kevin zich ontwikkeld in de expertise van merkbescherming voor de tuinbouwbranche. “De uitdaging van deze specialisatie zit in het feit dat bij de bescherming van merken voor de tuinbouwbranche rekening moet worden gehouden met aspecten die bij andere merken niet spelen, zoals het kwekersrecht.”

  • HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam

  • Loopbaan | 2009 Van den Berg De Rie & Uyterlinde B.V.

  • Bij Knijff sinds 2012

  • Actief lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM)

  • Erkend BMM Merkengemachtigde

KEVIN-MICHAEL VELTING

Neem contact op met Kevin-Michael voor persoonlijk advies.