OTMIS

Achter de schermen bij Knijff zitten we niet stil en hebben we de laatste maanden hard gewerkt aan OTMIS, het online managementsysteem voor klanten om hun merkenportfolio, modellen en bewaking te bekijken. We zijn dan ook blij aan te kondigen dat een nieuwe versie van OTMIS vanaf heden online staat. OTMIS is gebruiksvriendelijker geworden door de nieuwe look & feel.

U kunt met behulp van OTMIS inbreukalerts beoordelen en direct uw instructies aan ons sturen, zien welke conflicten er lopen, welke domeinnamen via Knijff geregistreerd zijn, een merkenoverzicht downloaden of per merk inzoomen op bijvoorbeeld de omschrijving van producten en diensten.

Een nieuwe functionaliteit is dat u per merk een ’tag’ kunt aanbrengen waarmee u in het merkenoverzicht kunt filteren. Zo zou u bijvoorbeeld als tag ‘submerk’ invoeren, ofwel ‘divisie Amerika’.

Wat zit er aan te komen?

Het streven is dat OTMIS het platform wordt waarop u gemakkelijk met ons kunt communiceren en eenvoudig instructies kunt geven. De volgende stap is de verlengingen van uw merken. Die worden nu nog per e-mail met bijlage gecommuniceerd en straks via OTMIS.

Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.