Home/Over ons
Over ons2020-03-19T16:03:09+01:00

OVER ONS

NEEM CONTACT OP

OVER KNIJFF

Knijff is een adviesbureau gespecialiseerd in het beschermen van merken, vormgeving en bedrijfsnamen. Als een van de grootste merkenbureaus van Nederland, richten wij ons op klanten met ambitie. Voor iedereen die groot denkt en voor wie landsgrenzen slechts lijntjes op een kaart zijn. Bij Knijff werken zo’n 70 mensen met eenzelfde passie: merken! Gedreven door deze passie doen wij er alles aan om u te helpen bij het beschermen van uw identiteit en originaliteit. Want hiermee creëert u een voorsprong op uw concurrenten en die moet natuurlijk behouden blijven. Hoe wij dat bereiken? Door samen met u de beste beschermingsroute uit te stippelen. Door goed op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt en regelmatig contact met u te onderhouden. Door snel en doortastend op uw vragen te reageren met een duidelijk advies. En door slimme IT-oplossingen. Onze voorsprong op IT maakt dat wij als geen ander in staat zijn maatwerk te leveren.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

DE KNIJFF GROEP

Naast Knijff Merkenadviseurs maken andere merkenbureaus en merkenconcepten ook deel uit van de Knijff Groep.

Zo is Onel trademarks in 2005 tot de Knijff Groep toegetreden. Onel trademarks is een van de oudste merkenbureaus in Nederland en kent een geheel eigen klantenbenadering en stijl.

Andere merkenbureaus die in de loop der jaren volledig zijn geïntegreerd in Knijff Merkenadviseurs zijn Intermark, Markmatters , Ooteman & Partners en Hendriks&Co.

De Knijff Groep is actief op Twitter en heeft de blog Markmatters (Engels).

NEEM CONTACT OP

WAT MAAKT KNIJFF BIJZONDER?

Elk bureau is proactief, meedenkend en vooruitstrevend. Knijff ook. Maar wij hebben zes karaktereigenschappen waarmee wij ons onderscheiden van anderen.

Persoonlijke aandacht

U krijgt kwalitatief en hoogstaand advies van merkenadviseurs die jarenlange vakkennis en ervaring hebben. Wij vinden het ook belangrijk hoe dit gebeurt. Want adviseren is mensenwerk. Juist door persoonlijk contact worden ook de belangrijke details duidelijk en komt alle informatie boven tafel die nodig is om uw merk goed te beschermen. Geregeld overleg en op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf is daarbij essentieel.

De beste als het lastiger wordt

Door onze omvang, de jarenlange ervaring en de diversiteit van onze klanten, zijn wij als geen ander expert in lastige juridische vraagstukken. Moeilijke vragen of problemen? Laat dat maar met een gerust hart aan ons over. U zult zien, wij komen met verrassende oplossingen.

Spraakmakend en innovatief

Knijff bevindt zich in de voorhoede van merkbescherming. Onze slimme IT-oplossingen zoals OTMIS (online management systeem van uw merken), ons bewakingssysteem en Multisearch® (een wereldwijde onderzoekoplossing via een webplatform) zijn vooraanstaand. Wilt u IT-oplossingen op maat? Ons professionele IT-team staat voor u klaar en maakt maatwerk mogelijk.

Maar ook inhoudelijk doet Knijff mee. Zo is de Onel-zaak van dochter Onel trademarks een opzienbarende rechtszaak met wereldwijde bekendheid.

Flexibel

Naast persoonlijke aandacht voor u, kent Knijff één basisregel: wij verkopen nooit nee! Dat hoeft ook niet, want wij kunnen snel schakelen. Wij begrijpen dat iedere klant andere behoeften en wensen kent. Soms passen deze niet in ontwikkelde producten en diensten. Dan passen wij ons aan, en niet u. Met ons professionele en gedreven IT-team maken wij dit allemaal voor u mogelijk. Bijvoorbeeld het dagelijks inladen van de meest recente merkengegevens in uw merkenmanagementsysteem? Geen probleem. Dit doen wij al voor menige klant. Knijff levert maatwerk, altijd.

Gedreven met een mening

U krijgt van ons vakkundig advies van een gespecialiseerde merkenadviseur. Wij vertellen wat u het beste kunt doen en overigens ook wat u niet hoeft te doen (niet elke uiting hoeft immers beschermd te worden). Een advies met onze mening, onze merkenintuïtie. Wij verschuilen ons niet achter een “nee” bij mogelijke risico’s. Wij kijken verder en helpen u met oplossingen. Wij zijn pas blij met het beste resultaat voor u. En daar gaan wij ver in. Lukt het niet op een traditionele manier, dan zijn er altijd andere creatieve wegen die tot het gewenste resultaat leiden.

Internationale stabiele speler

9 senior merkenadviseurs zijn eigenaar van Knijff. Knijff kent geen verloop van goede mensen. Uw contact blijft dus uw contact. Deze merkenadviseurs zijn ondernemers die elkaar scherp houden en het merk Knijff blijven ontwikkelen. Knijff heeft internationaal een uitstekende naam. De merkenadviseurs van Knijff gaan de hele wereld over om agenten en congressen te bezoeken. Zo kunnen wij garanderen dat wij met de beste agenten in de wereld werken en u de scherpste prijzen aanbieden.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

HISTORIE KNIJFF

De historie Knijff wordt gelegd door naamdrager Marius Knijff en zijn toenmalige rechterhand Miep Ras. Zij zijn in 1989 Knijff & Partners begonnen. Wereldwijd werd Marius bekend als “de man met de snor”, een verwoed en geliefd bepleiter van de bescherming van merken. Dit resulteerde in een sterk groeiende onderneming die wereldwijd bekend is. Een onderneming die dezelfde passie voor merken heeft als Marius.

Inmiddels zijn zowel Marius als Miep al een tijdje met pensioen en is ook de snor bij Marius verdwenen. Dit neemt niet weg dat Marius geregeld, ergens ter wereld, op een congres of golfend met een internationale merkencollega wordt gesignaleerd.

NEEM CONTACT OP

ONZE KLANTEN

Waardering van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Wij zijn er trots op dat wij voor spraakmakende klanten en gezichtsbepalende merken mogen werken en mee mogen helpen aan het sterk maken en behouden van merken!

EVENTS

De merkenadviseurs van Knijff bezoeken wereldwijd congressen. Enerzijds om de banden met onze agenten goed te houden en anderzijds om op de hoogte te blijven van de wereldwijde ontwikkelingen in het merkenrecht. Benieuwd waar u de merkenadviseurs van Knijff kunt ontmoeten? Lees hieronder meer.

  • ECTA | 17/06 – 20/06 | Kopenhagen, Denemarken

  • JTA | september

  • MARQUES | 22/09 – 25/09 | Stockholm, Zweden

  • GRUR | 30/09 – 03/10 | Dresden, Duitsland

  • PTMG | 30/09 – 03/10 | Amsterdam, Nederland

  • TMAP | 04/10 – 06/10 | Arlington, Verenigde Staten

  • ADE | 21/10 – 25/10 | Amsterdam, Nederland

  • INTA leadership | 03/11 – 06/11 | Miami, Verenigde Staten

  • APAA | 13/11 – 17/11 | Gold Coast, Australië

NEEM CONTACT OP

VACATURES

Knijff is een groeiende onderneming. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiaste mensen met passie voor merken, om ons team te versterken.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Reageren

Zoeken wij jou? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv naar Jeanefer Dijkhuizen.

Vind je dat wij jou absoluut moeten leren kennen omdat jij Knijff iets te bieden heeft?
Een open sollicitatie mag altijd!

BEKIJK ONZE VACATURES

MEER WETEN OVER ONS?

Neem contact op om meer te weten over Knijff.

0294 490 900
NEEM CONTACT OP
BEKIJK ONS BLOG