FAQ items aan het laden...
Home2022-08-09T15:59:16+02:00

Wij zijn het internationale merkenbureau van Nederland dat vanuit Weesp voor meer dan 2000 klanten wereldwijd hun intellectuele eigendom beschermt. Wij helpen spraakmakende bedrijven met gezichtsbepalende merken, maar ook middelgrote bedrijven, artiesten en scale-ups, bij het beschermen van hun identiteit en originaliteit; (oftewel) hun ‘merkkracht’. Dat doen wij door product- en bedrijfsnamen, beeldmerken (logo’s) en de vormgeving van producten te onderzoeken op beschikbaarheid en te registreren in zowel Nederland als de rest van de wereld. En natuurlijk doen wij dat ook heel graag voor u. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij, juist als het lastiger wordt, dé partner in merkbescherming.

Knijff, de beste als het lastiger wordt.

Wij controleren of uw idee, uw nieuwe bedrijfsnaam of uw innovatieve product beschikbaar is en zorgen ervoor dat u hier maximale bescherming op verkrijgt en behoudt.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen wij alles te weten komen over uw kwestie, uw wens of uw vraag waardoor wij u een op maat gemaakt advies en een stappenplan kunnen geven. Goede merkbescherming komt vaak neer op details. Door met elkaar in contact te blijven, zorgen wij ervoor dat u altijd van optimale merkbescherming verzekerd bent.

Wilt u meer informatie over hoe wij werken, hoe ons tarief is opgebouwd en wat ons netwerk inhoudt? Dat leest u hier.

ZO WERKEN WIJ
MAAK KENNIS MET ONZE ADVISEURS

LEES ONS BLOG
VERBREED UW KENNIS

MUZIEK

Als DJ of band je naam beschermen? Lees hier de voordelen van merkregistratie. Knijff werkt voor veel kleine en grote artiesten, omdat identiteit en originaliteit beschermd moeten worden.

Your name is your fame, protect it!

LEES OVER MERKEN IN DE MUZIEK

TUINBOUW

Telers, veredelaars en toeleveranciers in de tuinbouwbranche opgelet: naast het kwekersrecht is het van belang dat de handelsaanduiding van een cultivar ook bescherming geniet. Dit kan door deze naam als merk te registreren.

Laat uw merk groeien!

LEES OVER MERKEN IN DE TUINBOUW

FARMACIE

Merkbescherming voor de farmaceutische industrie vergt specifieke kennis. Van gedegen onderzoek waarbij pharma in-use onderzoeken en WHO uiteraard worden meegenomen, tot registratie strategieën – soms wel wereldwijd. Lees hier wat wij voor u kunnen doen.

LEES OVER MERKEN IN DE FARMACIE

METAVERSE

Blockchains, Web3, Metaverse, NFT’s (non fungible token), cryptomunten: een nieuwe wereld van mogelijkheden en kansen doemt op. Dit is niet alleen voor pioniers, ook bestaande merken volgen deze ontwikkelingen nauwlettend en treffen alvast voorbereidingen door bijvoorbeeld merken voor virtuele goederen te beschermen door nieuwe merkregistraties in te dienen.

LEES OVER MERKEN IN DE METAVERSE

HEEFT UW MERK AANDACHT NODIG?

Wilt u meer informatie over de bescherming van uw merk?

0294 490 900
NEEM CONTACT OP
Go to Top