Hendriks & Co gaat verder onder de naam Knijff Merkenadviseurs

Beste bezoeker,

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Peter Hendriks met pensioen ging en Merkenbureau Hendriks & Co. onderdeel werd van Knijff Merkenadviseurs.

Dat Peter in Knijff de juiste partij heeft gekozen om zijn Merkenbureau onder te brengen, is de afgelopen paar jaar wel gebleken. Net als Hendriks staat ook Knijff garant voor kwalitatief hoogstaand en persoonlijk advies. De belangen van de Hendriks klanten zijn bij Knijff onveranderd gewaarborgd. De integratie van Merkenbureau Hendriks & Co. binnen de Knijff Groep is soepel verlopen en er restte slechts één stap om het plaatje compleet te maken: de wijziging van onze naam in Knijff Merkenadviseurs.

Per 1 oktober 2016 is Merkenbureau Hendriks & Co. verder gegaan onder de vlag van Knijff Merkenadviseurs. Behalve dat de huisstijl is gewijzigd, veranderde er voor u helemaal niets! U houdt gewoon contact met hetzelfde team. Vanzelfsprekend doen wij er ook onder de naam Knijff Merkenadviseurs alles aan om uw merkenportfolio optimaal te behandelen.

Heeft u vragen over de naamswijziging of over uw merkenportfolio, neem dan gerust contact met ons op. Klik op www.knijff.nl om kennis te maken met Knijff Merkenadviseurs of op de foto van de adviseur om direct contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Hendriks & Co. / Knijff Merkenadviseurs

Leeuwenveldseweg 12
1382 LX Weesp
T: 0294 – 490 900
W: www.knijff.nl
E: info@knijff.com

knijff