Home/Werkwijze
Werkwijze2020-03-04T11:06:39+01:00

WERKWIJZE

Fijn dat u meer wilt weten over hoe wij werken. Wij werken heel graag samen met u aan de beste merkbescherming.

NEEM CONTACT OP

HOE GAAN WE TE WERK?

De merkenadviseurs van Knijff werken intensief met u samen. Informeel en met korte lijnen. Zo komen wij alles te weten over uw probleem, uw wens of uw vraag. Vaak zijn de details, die alleen door persoonlijk overleg naar boven komen, beslissend voor de strategie die wordt gekozen. Persoonlijk contact is daarom van groot belang.

Samen met u maken wij een stappenplan. Uiteraard krijgt u van ons het kostenplaatje dat daarbij hoort. Na akkoord op onze offerte en het plan van aanpak gaan wij aan de slag. Gedurende het traject wordt u steeds op de hoogte gehouden.

Ook na afloop van een project houden wij intensief en actief contact met u. Merken zijn niet statisch. Ze leven. Merken groeien met uw bedrijf mee. Knijff zorgt ervoor dat ook uw merkrechten met u meegroeien. Hierdoor bent u altijd van optimale merkbescherming verzekerd.

Meer weten over onze werkwijze?

NEEM CONTACT OP

ONZE TARIEVEN

Veel van onze diensten kennen vaste tarieven. Voor werkzaamheden die geen afgebakende omlijningen kennen, zoals bijvoorbeeld in een merkenconflict, rekenen wij een uurtarief. Als uw partner in merkbescherming, hebben wij geregeld kort overleg met u. Dat betekent niet dat u voor elk overleg van ons een factuur ontvangt. U kunt ons dan ook te allen tijde uw vragen stellen. Wanneer ons uurtarief van toepassing is, maken wij van tevoren een inschatting van het totaal aantal uren dat we denken nodig te hebben.

Wilt u weten wat onze tarieven zijn?

NEEM CONTACT OP

ONS NETWERK

De merkenexperts van Knijff zullen u altijd helpen. Waar onze expertise ophoudt, weten wij uitstekende professionals voor u te vinden die u verder kunnen helpen. Met deze partners hebben wij uitstekende banden, zodat er gegarandeerd een goede dossieroverdracht kan plaatsvinden. Een geruststellende gedachte.

Knijff heeft ook een uitstekend, wereldwijd agentennetwerk. Hierdoor kunnen wij u altijd helpen met de internationale bescherming van uw merken of met lokale inbreuken. De merkenadviseurs van Knijff bezoeken deze agenten regelmatig waardoor de samenwerking optimaal is en blijft.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?

NEEM CONTACT OP

MEER WETEN OVER HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

0294 490 900
NEEM CONTACT OP
VERBREED UW KENNIS
MAAK KENNIS MET ONZE ADVISEURS