Wat maakt Knijff bijzonder?

Elk bureau is proactief, meedenkend en vooruitstrevend. Knijff ook. Maar wij hebben zes karaktereigenschappen waarmee wij ons onderscheiden van anderen.

Persoonlijke aandacht

U krijgt kwalitatief en hoogstaand advies van merkenadviseurs die jarenlange vakkennis en ervaring hebben. Wij vinden het ook belangrijk hoe dit gebeurt. Want adviseren is mensenwerk. Juist door persoonlijk contact worden ook de belangrijke details duidelijk en komt alle informatie boven tafel die nodig is om uw merk goed te beschermen. Geregeld overleg en op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf is daarbij essentieel.

De beste als het lastiger wordt

Door onze omvang, de jarenlange ervaring en de diversiteit van onze klanten, zijn wij als geen ander expert in lastige juridische vraagstukken. Moeilijke vragen of problemen? Laat dat maar met een gerust hart aan ons over. U zult zien, wij komen met verrassende oplossingen.

Spraakmakend en innovatief

Knijff bevindt zich in de voorhoede van merkbescherming. Onze slimme IT-oplossingen zoals OTMIS (online management systeem van uw merken), ons bewakingssysteem en Multisearch (een wereldwijde onderzoekoplossing via een webplatform) zijn vooraanstaand. Wilt u IT-oplossingen op maat? Ons professionele IT team staat voor u klaar en maakt maatwerk mogelijk.

Maar ook inhoudelijk doet Knijff mee. Zo is de Onel-zaak van dochter Onel trademarks een opzienbarende rechtszaak met wereldwijde bekendheid.

Flexibel

Naast persoonlijke aandacht voor u, kent Knijff één basisregel: wij verkopen nooit nee! Dat hoeft ook niet, want wij kunnen snel schakelen. Wij begrijpen dat iedere klant andere behoeften en wensen kent. Soms passen deze niet in ontwikkelde producten en diensten. Dan passen wij ons aan, en niet u.

Professioneel

Met ons professionele en gedreven IT team maken wij dit allemaal voor u mogelijk. Bijvoorbeeld het dagelijks inladen van de meest recente merkengegevens in uw merkenmanagementsysteem? Geen probleem. Dit doen wij al voor menige klant. Knijff levert maatwerk, altijd.

Gedreven en met een mening

U krijgt van ons vakkundig advies van een gespecialiseerde merkenadviseur. Wij vertellen wat u het beste kunt doen en, overigens ook wat u niet hoeft te doen (niet elke uiting hoeft immers beschermd te worden). Een advies met onze mening, onze merkenintuïtie. Wij verschuilen ons niet achter een “nee” bij mogelijke risico’s. Wij kijken verder en helpen u met oplossingen. Wij zijn pas blij met het beste resultaat voor u. En daar gaan wij ver in. Lukt het niet op een traditionele manier, dan zijn er altijd andere creatieve wegen die tot het gewenste resultaat leiden.

Internationale en stabiele speler

8 senior merkenadviseurs zijn eigenaar van Knijff. Knijff kent geen verloop van goede mensen. Uw contact blijft dus uw contact. Deze merkenadviseurs zijn ondernemers die elkaar scherp houden en het merk Knijff blijven ontwikkelen. Knijff heeft internationaal een uitstekende naam. De merkenadviseurs van Knijff gaan de hele wereld over om agenten en congressen te bezoeken. Zo kunnen wij garanderen dat wij met de beste agenten in de wereld werken en u de scherpste prijzen aanbieden.